top of page

Ανώδυνη και αναίμακτη αντιμετώπιση ορθοπρωκτικών παθήσεων.



Στο παρελθόν οι επεμβάσεις των ορθοπρωκτικών παθήσεων μετά το πέρας της νοσηλείας συνοδεύονταν από έντονο πόνο, δυσφορία, αποχή από την καθημερινότητα και ορισμένες φορές από επιπλοκές.

Η εμπειρία μετά από χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις αλλά και η εξειδίκευση της ομάδας του Δρ Αναστάσιου Παπαδόπουλου προσφέρει στον ασθενή εντυπωσιακά αποτελέσματα


Πως αντιμετωπίζονται οι ορθοπρωκτικές παθήσεις;

Η σύγχρονη αντιμετώπιση των ορθοπρωκτικών παθήσεων γίνεται με τη χρήση νέας γενιάς χειρουργικών laser σε συνδυασμό και ραδιοσυχνοτήτων RF (Rafaelo, Fistura) σε συνδυασμό με τις νέες καινοτόμες τεχνικές προσφέρουν στο ασθενή μία οριστική θεραπεία προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες.

Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία και λίγη καταστολή (μέθη/χωρίς δηλαδή κανονική αναισθησία).

  • Η επέμβαση διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

  • Ο ασθενής εξέρχεται από την κλινική σε λίγες ώρες και είναι πλήρως λειτουργικός την ίδια ημέρα.

  • Η μέθοδος εξασφαλίζει ανώδυνη, αναίμακτη επέμβαση με ελάχιστη οργανική επιβάρυνση και με ελάχιστο οικονομικό κόστος.

  • Με την παρούσα τεχνική εξασφαλίζουμε μόνιμη λύση του προβλήματος, χωρίς υποτροπές.

  • Η επέμβαση διενεργείται σε υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες με απόλυτη ασφάλεια και με αναισθησιολογική επίβλεψη.


Ποιες είναι οι συχνότερες ορθοπρωκτικές παθήσεις;

Οι συχνότερες ορθοπρωκτικές παθήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι οι παρακάτω:


Αιμορροΐδες

Οι αιμορροΐδες αποτελούν αγγεία που βρίσκονται στην περιοχή του πρωκτού. Η αιμορροοϊδοπάθεια είναι μία πάθηση που αφορά τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες και οφείλεται κυρίως σε παράγοντες όπως η ηλικία, η κληρονομικότητα, οι διατροφικές συνήθειες η δυσκοιλιότητα και το στρες.


Κύστη κόκκυγος

Η κύστη κόκκυγος είναι μια μικρή κύστη η οποία βρίσκεται επί του κόκκυγος (ουρίτσα) πάνω από τους γλουτούς. Η διείσδυση τριχών μέσα στο δέρμα που συνήθως συμβαίνει στην περιοχή αυτή αποτελεί τη συχνότερη αιτία για εμφάνιση της πάθησης


Ραγάδα πρωκτού

Η ραγάδα πρωκτού είναι ουσιαστικά μία πληγή στο βλεννογόνο του πρωκτού (εσωτερικό τμήμα),πρόκειται για μία αρκετά επίπονη κατάσταση για τον ασθενή η οποία εντείνεται κατά τη διάρκεια της αφόδευσης, ενώ συχνά συνεπάγεται και αιμορραγία από το σημείο της ραγάδας.


Ορθοπρωκτικό συρίγγιο

Το Ορθοπρωκτικό Συρίγγιο (ή αλλιώς περιεδρικό) είναι ουσιαστικά μία επικοινωνία μεταξύ του εσωτερικού του εντέρου (ορθού) και του περιπρωκτικού δέρματος. Συνήθως δημιουργείται λόγω κάποιου περιεδρικού αποστήματος που οφείλεται στην απόφραξη και φλεγμονή των αδένων του πρωκτικού σωλήνα και του ορθού.



Εξειδικεύμενο κέντρο ορθοπρωκτικών παθήσεων
Proctology Center

Ο Δρ Αναστάσιος Παπαδόπουλος είναι Γενικός Χειρουργός - Πρωκτολόγος, με εξειδίκευση στις Ορθοπρωκτικές Παθήσεις και μαζί με τους συνεργάτες του έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο κέντρο αντιμετώπισης ορθοπρωκτικών παθήσεων. Οι προσαρμοσμένες θεραπείες στην πάθηση του ασθενούς είναι και αυτές που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μετεγχειρητική φροντίδα είναι απλή, ο ασθενής μπορεί από την επόμενη μέρα να είναι ενεργός στις δραστηριότητές του και όλα αυτά με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος.






bottom of page