top of page

Proctology Center: Πρότυπο κέντρο ορθοπρωκτικών παθήσεων



Οι ορθοπρωκτικές παθήσεις αποτελούν για τους πάσχοντες μία δυσλειτουργία που τους επηρεάζει σε διαφορετικό βαθμό την καθημερινότητα και την διάθεση τους. Η αμέλεια στη θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρότερες επιπλοκές για την υγεία τους.

Η έλλειψη ενημέρωσης, τα κοινωνικά ταμπού και τα μη επιθυμητά αποτελέσματα εδώ και χρόνια από παλαιότερα είδη επεμβάσεων που προκαλούσαν πόνο και μετεγχειρητικές δυσλειτουργίες είναι είναι οι βασικότερες αιτίες που αναβάλλουν την επίσκεψη σε κάποιο ειδικό ιατρό.


Proctology Center

Ο Δρ Αναστάσιος Παπαδόπουλος είναι Γενικός Χειρουργός - Πρωκτολόγος, με εξειδίκευση στις Ορθοπρωκτικές Παθήσεις και μαζί με τους συνεργάτες του έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο κέντρο αντιμετώπισης ορθοπρωκτικών παθήσεων. Οι προσαρμόσμένες θεραπείες στην πάθηση του ασθενούς είναι και αυτές που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Τι θα πρέπει να γνωρίζουμε για την επίσκεψη μας στον εξειδικεύμενο ιατρό;

Όπως μας εξηγεί ο Δρ Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο ασθενής που επισκεφθεί τον ιατρό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με εχεμύθεια, σεβασμό και υπευθυνότητα. Μετά την ενδελέχη εξέταση ο ασθενής θα έχει λάβει γνώση για το θεραπευτικό πλάνο αναφορικά με την πάθηση του που θα περιλαμβάνει συντηρητική φαρακευτική αγωγή ή επεμβατική αντιμετώπιση.


Σύγχρονες τεχνικές ανώδυνης και αναίμακτης αντιμετώπισης

Στο παρελθόν οι επεμβάσεις των ορθοπρωκτικών παθήσεων μετά το πέρας της νοσηλείας συνοδεύονταν από έντονο πόνο, δυσφορία, αποχή από την καθημερινότητα και ορισμένες φορές από επιπλοκές.

Η εμπειρία μετά από χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσες αλλά και η εξειδίκευση της ομάδας του Δρ Αναστάσιου Παπαδόπουλου προσφέρει στον ασθενή εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Ποιες παθήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και ποια τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων τεχνικών;


Οι συχνότερες ορθοπρωκτικές παθήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι οι παρακάτω:


Η σύγχρονη αντιμετώπιση των παραπάνω παθήσεων με τη χρήση νέας γενιάς χειρουργικών laser σε συνδυασμό και ραδιοσυχνοτήτων RF (Rafaelo, Fistura) σε συνδυασμό με τις νέες καινοτόμες τεχνικές προσφέρουν στο ασθενή μία οριστική θεραπεία προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες.

Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία και λίγη καταστολή (μέθη/χωρίς δηλαδή κανονική αναισθησία).

  • Η επέμβαση διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

  • Ο ασθενής εξέρχεται από την κλινική σε λίγες ώρες και είναι πλήρως λειτουργικός την ίδια ημέρα.

  • Η μέθοδος εξασφαλίζει ανώδυνη, αναίμακτη επέμβαση με ελάχιστη οργανική επιβάρυνση και με ελάχιστο οικονομικό κόστος.

  • Με την παρούσα τεχνική εξασφαλίζουμε μόνιμη λύση του προβλήματος, χωρίς υποτροπές.

  • Η επέμβαση διενεργείται σε υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες με απόλυτη ασφάλεια και με αναισθησιολογική επίβλεψη.

Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι ότι η μετεγχειρητική φροντίδα είναι απλή, ο ασθενής μπορεί από την επόμενη μέρα να είναι ενεργός στις δραστηριότητές του και όλα αυτά με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος.






bottom of page