top of page

Τέλειο πρόσωπο: Συμβουλές ομορφιάς για να το πετύχετε.




Το μοντέλο και ειδική σε θέματα ομορφιάς Χρύσα Φωτοπούλου -Miss Photomodel 2020 στα καλλιστεία GS HELLAS-μοιράζεται τις 4 βασικές πρακτικές ομορφιάς που δε λείπουν από την καθημερινότητα της και την κάνουν τόσο όμορφη και εντυπωσιακή.


1.Ενυδάτωση

Το να παραμένουμε ενυδατωμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας βοηθά το δέρμα μας να φαίνεται λαμπερό και ξεκούραστο. Προσπαθείτε να πίνετε όσο πιο πολύ νερό μπορείτε, εναλλακτικά μπορείτε να προτιμήσετε φυσικό χυμό από γκρέιπφρουτ που ενεργοποιεί το μεταβολισμό μας και ενισχύει τις καύσεις. Αποφύγετε όσο μπορείτε τους πολλούς καφέδες και τα αναψυκτικά.


2. Ισορροπημένη Διατροφή

Μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή βοηθάει και την εσωτερική σας υγεία και την εμφάνισή σας.

Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα διατηρούν την επιδερμίδα σας ελαστική και σφιχτή και ελαττώνει τον κίνδυνο της πρόωρης γήρανσης. Σνακ όπως αμύγδαλα (μία χούφτα όχι παραπάνω!), πορτοκάλια, γκότζι μπέρι, ακτινίδια θα δώσουν λάμψη και υγεία στην επιδερμίδα σας και συγχρόνως θα αποφύγετε τις “κενές” θερμίδες.


3. Απολέπιση προσώπου

Η απολέπιση του προσώπου είναι απαραίτητη για την αναζωογόνηση της επιδερμίδα μας, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, καθιστώντας το έτσι ικανό να απορροφά πιο εύκολα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Εκτός από τις επώνυμες μάσκες που κυκλοφορούν στην αγορά μπορείτε να φτιάξετε και τη δική σας με υλικά από το σπίτι. Η αγαπημένη μου μάσκα είναι με λεμόνι και καστανή ζάχαρη. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι δύο κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη και χυμό από μισό λεμόνι.

Αναμιγνύουμε τα δύο υλικά και τα εφαρμόζουμε στο πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις για 15 περίπου λεπτά, στην συνέχεια αφαιρούμε με ζεστό νερό. Απλή και αποτελεσματική!


4. Χαμόγελο

Όσο και αν προσέχουμε τη διατροφή μας, όσο και αν ακολουθούμε πιστά τα tips ομορφιάς, εάν δεν νιώθουμε καλά μέσα μας, τότε η εξωτερική εμφάνιση γίνεται ψυχρή και άχρωμη. Το μυστικό είναι να εκπέμπουμε αυτοπεποίθηση, να χαμογελάμε συχνά και να μεταδίδουμε όλη μας τη θετική ενέργεια. Το χαμόγελο είναι ότι πιο ωραίο μπορούμε να χαρίσουμε στους γύρω μας αλλά και στον εαυτό μας 😊!






bottom of page