top of page

Πως να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!


Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Παγκόσμιων καλλιστείων Ίννα Δέσποινα Τσικοπούλου, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου μας δίνει πολύτιμες συμβουλές για να είμαστε πιο όμορφες από ποτέ στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.


Ξεκούραση

Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο σας χρόνο και αφιερώστε λίγο παραπάνω στον εαυτό σας, απολαύστε ένα ζεστό αφρόλουτρο που όχι μόνο θα σας ηρεμήσει και θα σας χαλαρώσει αλλά θα σας φτιάξει και τη διάθεση.

Σωστός Καθαρισμός

Ένας βαθύς καθαρισμός με το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τύπο του δέρματος σας, όπως επίσης μία σχολαστική απολέπιση που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα προετοιμάσει κατάλληλα την επιδερμίδα σας για την απαραίτητη ενυδάτωση.

Ενυδάτωση

Η σωστή, βαθιά ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για ένα όμορφο δέρμα που ακτινοβολεί. Εκτός, όμως, από την εφαρμογή μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας, καλό είναι να περιποιηθείτε το δέρμα σας πιο εντατικά, κάνοντας μία μάσκα λάμψης και αναζωογόνησης για πρόσωπο και μάτια. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείχνετε πιο ξεκούραστη και πιο ανανεωμένη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν!

Χτένισμα-Μαλλιά

Καλό θα είναι να αποφύγετε κάποιο φορτωμένο-επιτηδευμένο χτένισμα για εκείνη την ημέρα, είναι απαραίτητο να έχετε δώσει την αναγκαία προσοχή στην περιποίηση των μαλλιών σας. Φροντίστε, λοιπόν, να έχετε κόψει την ψαλίδα των μαλλιών σας πριν την ημέρα του ρεβεγιόν, αλλά παράλληλα να τα διατηρήσετε απαλά με μία ενυδατική μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά – εάν δεν έχετε, μπορείτε να εφαρμόσετε ελαιόλαδο στις άκρες των μαλλιών σας πριν το λούσιμο. Έτσι, θα αποκτήσουν μεταξένια υφή και θα λάμπουν, ακόμα κι αν δεν κάνετε κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα ή πιάσιμο.

Μακιγιάζ

Δώστε επιπλέον λάμψη στην εμφάνισή μας με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που θα αναδείξει το όμορφα χαρακτηστικά σας. Χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας χρώματα, τονίστε τα χαρακτηριστικά σας και νιώστε ξεχωριστή. Μην αμελήσετε, επίσης, τη φροντίδα του μανικιούρ και του πεντικιούρ σας! Μπορεί να μοιάζει σαν απλή “λεπτομέρεια”, αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!


Όλα τα παραπάνω θα πρέπει φυσικά να τα συνοδεύει το ακαταμάχητο χαμόγελο σας που θα σας κάνει πραγματικά ασυναγώνιστη στο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς.

Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!


,

bottom of page