top of page

Μεσοθεραπεία προσώπου: Μη επεμβατική θεραπεία με άμεσο και φυσικό αποτέλεσμα.


Η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί μη επεμβατική θεραπεία με άμεσο και φυσικό αποτέλεσμα με ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Όπως μας ενημερώνει ο ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Dr Psifidis Laser Clinic Δρ. Δημοσθένης Ψηφίδης, η μεσοθεραπεία SmartMeso με το νέο επαναστατικό μηχάνημα Mesoskin είναι μη ενέσιμη για ανώδυνη και ελεγχόμενη εφαρμογή στο πρόσωπο με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.


Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι επαναλβανόμενη θεραπεία αντιγήρανσης η οποία προσφέρει ανανέωση, λάμψη και βαθειά ενυδάτωση στο δέρμα. Η εφαρμογή της ενδείκνυται σε περιπτώσεις αφυδάτωσης και χαλάρωσης του δέρματος, απώλειας σφριγηλότητας, καθώς επίσης και παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο – φωτογήρανση.


Το βασικό της πλεονέκτημα έναντι άλλων θεραπειών, είναι πως αναζωογονεί το δέρμα με τη χρήση φυσικών συστατικών, βιταμινών και υαλουρονικού οξέος, ενώ το ίδιο το δέρμα παράγει από μόνο του υαλουρονικό οξύ στην επιδερμίδα.


Η κλινική Dr Psifidis Laser Clinic αποτελεί μία ιατρική κλινική πρότυπο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που βασίζεται στις πιο πρωτοποριακές και τεχνολογικά προηγμένες μεθόδους, οι οποίες όταν εφαρμόζονται συνδυαστικά έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα και δίνουν λύσεις ακόμα και σε δύσκολα αισθητικά ζητήματα της σύγχρονης γυναίκας.


Dr Psifidis Laser Clinic

Λεωφόρος Νίκης 25

Τηλ: 2310 260560



bottom of page