top of page

Επαναλειτουργία γυμναστηρίων: Πως ήταν η πρώτη μέρα με τα νέα μέτρα.


Η προσέλευση του κόσμου την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων τους ήταν ικανοποιητική και κυρίως από άτομα νεαρότερης ηλικίας.


Όπως μας αναφέρει και ο Χάρης Γεράσης, ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ENERGYM οι νέες συνθήκες χρειάζονται νέες συμπεριφορές, τα νέα προβλήματα νέες λύσεις, η επανέναρξη λειτουργίας των γυμναστήριων και η παρούσα κατάσταση μας αναγκάζει να αλλάξουμε την οργάνωσή μας και κατ’ επέκταση τον τρόπο εξυπηρέτησής μας.

Μέσω της ιστοσελίδας του γυμναστηρίου κλείστηκαν τα ραντεβού και κατά την είσοδο οι πελάτες φορούσαν διπλή μάσκα τους στο γυμναστήριο, υπάρχει αναλυτικό παρουσιολόγιο με τα στοιχεία των πελατών, την ώρα προσέλευσης και μέγιστη διάρκεια παραμονής τα 75 λεπτά. Επίσης ελέγχουμε πως διαθέτουν αρνητικό self test το οποίο οφείλουν να πραγματοποιούν μία φορά την εβδομάδα. Έχουμε τοποθετήσει αντισηπτικά σε πολλά σημεία αλλά και κατατοπιστικά ενημερωτικά φυλλάδια για όλους τους κανόνες που ισχύουν.


Όσο αφορά το γυμναστήριο φροντίζουμε για τα παρακάτω:

  1. Όλοι οι χώροι του γυμναστηρίου απολυμαίνονται τακτικά και συστηματικά από πιστοποιημένο συνεργείο.

  2. Έχουμε φροντίσει μηχανήματα και εξοπλισμός να πληρούν τις αποστάσεις του έχουν καθοριστεί από την πολιτεία.

  3. Μετά από κάθε 75λεπτο ραντεβού, όλες οι επιφάνειες απολυμαίνονται ακόμα μια φορά από εμάς, για να εισέλθουν οι επόμενοι.

  4. Σε όλους τους χώρους του γυμναστηρίου υπάρχουν μονάδες απολύμανσης με πιστοποιημένα υγρά ψεκασμού και γέλης.


Γράφει: Χάρης Γεράσης, ιδιοκτήτης γυμναστηρίου ENERGYM





bottom of page