top of page

Υγεία κατ'οίκον - Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στο χώρο σας.


Η «Υγεία κατ'οίκον ΙΚΕ» ιδρύθηκε από μια δημιουργική ομάδα στελεχών με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της Υγείας.

Συγκαταλέγεται στις εταιρείες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας παρέχοντας ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Υγείας κατ' οίκον με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία καθοδηγείται μέσω της καινοτομίας, της ποιότητας, της ομαδικής δουλειάς, της προηγμένης τεχνολογίας, της ασφάλειας του ασθενή και των προσαρμοσμένων υπηρεσιών ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του κάθε περιστατικού.

Στελεχωμένη με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, η «Υγεία κατ'οίκον» έχει ως στόχο την παροχή Υπηρεσιών Υγείας διεθνών προδιαγραφών.


Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι αποτελεί την πρώτη εταιρεία στη Βόρεια Ελλάδα, με κινητή μονάδα για διενέργεια εξετάσεων για τον COVID-19 μοριακά τεστ, rapid τεστ και τεστ αντισωμάτων με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο του εξεταζόμενου.

Η κινητή μονάδα αποτελείται από εξειδικευμένους νοσηλευτές, οι οποίοι τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τη δική σας ασφάλεια, πάντα με διακριτικότητα και εχεμύθεια.



Όπως μας ενημερώνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κος Θεοχάρης Τοπαλίδης, η Υγεία κατ'οίκον δύναται να παρέχει στον χώρο του ασθενούς περισσότερες από 100 υπηρεσίες υγείας και 40 νοσηλευτικές πράξεις.


Ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Ακτινογραφία κατ'οίκον

  • Νοσηλευτής και Ιατρός κατ'οίκον

  • Εξέταση για τον COVID-19 κατ'οίκον

  • Υπέρηχοι και αιματολογικές εξετάσεις κατ'οίκον

Για αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τις υπηρεσίες και το προφίλ της Υγείας κατ'οίκον μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρείας www.egeia.gr ή να καλέσετε στη Γραμμή Φροντίδας: 2313074678.

bottom of page