top of page

Ακτινογραφία κατ’ οίκον. Μία καινοτόμα και πρωτοποριακή υπηρεσία.


Η «Ακτινογραφία κατ’ οίκον» είναι μία καινοτόμα και πρωτοποριακή υπηρεσία, που δίνει την δυνατότητα λήψης ακτινολογικών εικόνων  υψηλού επιπέδου στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και κυρίως αξιόπιστα.

Όπως μας ενημερώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Υγεία κατ' οίκον» η παραπάνω υπηρεσία απευθύνεται σε άτομα που χρήζουν ιατρικής απεικόνισης, αλλά έχουν ουσιώδη δυσκολία μετακίνησης. Οι κύριες ομάδες που χρήζουν «Ακτινογραφίας κατ’οίκον» είναι οι υπερήλικες, οι μετεγχειρητικοί ασθενείς, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, οι ασθενείς με σοβαρά κινητικά προβλήματα, κτλ.

Μετά το πέρας της εξέτασης παραδίδεται φάκελος, στον τόπο υπόδειξης, με την εκτυπωμένη σε φιλμ ακτινογραφία και γνωμάτευση με υπογραφή Ακτινολόγου. Επιπροσθέτως, η εξέταση αποστέλλεται σε ψηφιακή μορφή μέσω e-mail στον ασθενή και τον θεράποντα ιατρό του και τηρείται ηλεκτρονικός φάκελος για κάθε ασθενή με το σύνολο των εξετάσεών του.

Σημαντικό είναι η εταιρία που θα επιλέξει ο ασθενής να διαθέτει εγκεκριμένη πιστοποίηση και να τηρεί όλους τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από την «Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας».


Για αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με τις υπηρεσίες και το προφίλ της Υγείας κατ'οίκον μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρείας www.egeia.gr ή να καλέσετε στη Γραμμή Φροντίδας: 2313074678.

bottom of page