top of page

VG Orthopedics - Μία εταιρεία σημείο αναφοράς στα ορθοπεδικά είδη.



Σε ένα άρτια εξοπλισμένο ορθοπεδικό κατάστημα βασική προϋπόθεση είναι η συνεργασία του με κορυφαίους κατασκευαστές του ιατρικού εξοπλισμού και των ορθοπεδικών ειδών.


Όπως μας ενημερώνει η υπεύθυνη της εταιρείας κα Αναστασία Βλάγκα:"Παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης με την άμεση διαθεσιμότητα τους όλων των προϊόντων που χρειάζεται ένας ασθενής. Γι αυτό τον λόγο γίνεται μια συνεχής και συστηματική προσπάθεια από όλους τους φορείς στο να μην εκλείπει κανένα ιατρικό προϊόν με απώτερο στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών."


Τι είναι αυτό που κάνει τη VG Orthopedics να διαφέρει;

Ο αρμόδιος πωλητής δεν βλέπει τους ασθενείς μόνο ως πελάτες γι αυτό και καλείται συνεχώς να απαντήσει στις συχνές ερωτήσεις των ασθενών και να τους παρέχει τις αντίστοιχες πληροφορίες.

Η παροχή υπηρεσιών και ειδικά των προϊόντων που αφορούν τις εξειδικευμένες ανάγκες των ατόμων που εισέρχονται στο κατάστημα απαιτεί σύνεση και παράλληλα συνεχή επιμόρφωση για τα νέα ζητούμενα που προκύπτουν. Σκοπός δεν αποτελεί απλά η πώληση ενός αντικειμένου αλλά η βελτίωση του τρόπου ζωής των ασθενών και την ομαλοποίηση της καθημερινότητας τους.

Σκοπός του αρμόδιου καταστήματος είναι:

  • Η παροχή κατάλληλων πληροφοριών για κάθε ασθενή ξεχωριστά

  • Χορήγηση πληροφοριών

  • Εκτέλεση συνταγών

  • Άμεση λύση προβλημάτων που τυχόν προκύπτουν

  • Βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με την αγορά του κατάλληλου προιόντος.


Κατερίνη, Θεσσαλονίκης&Κιλκίς 14

Τηλ:2351076097



bottom of page