top of page

Αποτελεί η νοσηλεία στο σπίτι το φιλικότερο μοντέλο πρωτοβάθμιας περίθαλψης;


Το ποσοστό των περιστατικών που μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά στο σπίτι ξεπερνά το 85%, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά που μας παρέχει η Υγεία κατ' οίκον , μία από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες εταιρίες κατ' οίκον νοσηλείας.


Στις μέρες μας είναι η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης και η εξέλιξη της τεχνολογίας μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επίπεδου στο σπίτι του ασθενούς. Όπως μας ενημερώνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Υγείας κατ' οίκον το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες ιατροί όλων των ειδικοτήτων είναι σε θέση να διαγνώσουν άμεσα το πρόβλημα του ασθενούς.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως τα άτομα που επιλέγουν την κατ' οίκον νοσηλεία είναι ασθενείς μεγάλης ηλικίας ή ασθενείς με κινητικά προβλήματα, όχι μόνο λόγω των προαναφερθέντων αλλά και χάρη στον σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει η Υγεία κατ' οίκον αφού άμεσα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι ακτινογραφία, υπέρηχοι και triplex καρδιάς.


Η ιατρική επίσκεψη στο σπίτι των ασθενών αναγνωρίζεται από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα ως το φιλικότερο μοντέλο πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ιδιαίτερα για τους ηλικιωμένους. Δεν αποτελεί απλά μία νέα παγκόσμια τάση στην περίθαλψη και φροντίδα του ασθενούς αλλά μια καινοτόμα αποτελεσματική αντιμετώπιση για θέματα υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Υγεία κατ' οίκον στο https://www.egeia.gr .

Comments


bottom of page