3 αιτίες που ξυπνάμε με πονοκέφαλο!


Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... για αυτό καλό είναι να μην ξυπνάμε με πονοκέφαλο! Τι είναι όμως αυτό που μας προκαλεί πονοκέφαλο ή καλύτερα ποιες είναι οι αιτίες;

Αιτία 1-Η έλλειψη ύπνου είναι η βασικότερη αιτία. Όταν κοιμόμαστε λιγότερο από 7 ώρες ο οργανισμός μας έχει αυξημένους παλμούς,και πίεση με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι ορμόνες του άγχους. Τα παραπάνω συμβάλλουν στην εκδήλωση πονοκεφάλου.

Αιτία 2-Ροχαλητό και Υπνική Άπνοια. Μία από τις συχνότερες αιτίες που προκαλούν διαταραχές στον ύπνο μας με αποτέλεσμα να μην οξυγονώνεται επαρκώς ο εγκέφαλος μας. Η μελέτη ύπνου θα σας βοηθήσει να διαπιστωθεί αν πάσχετε από υπνική άπνοια.

Αιτία 3- Hangover! Όλοι έχουμε έχουμε πιει παραπάνω αλκοόλ από όσο πρέπει, άλλοι λιγότερες φορές άλλοι περισσότερες. Η αφυδάτωση είναι ο βασικότερος λόγος που έχουμε πονοκέφαλο το πρωί που ξυπνάμε, για αυτό με το που σηκωθούμε από το κρεβάτι άφθονο νερό, φρούτα ή κάποιο energy drink.


Οι πληροφορίες και τα άρθρα που παρέχονται στο site εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών, έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουν τη διάγνωση, κλινική εξέταση και τη θεραπεία.

  • Instagram
  • LinkedIn

©2021 by Healthclick.gr