Πως το Μένουμε Σπίτι βρίσκει εφαρμογή στην κατ'οίκον νοσηλεία.


Η περίθαλψη του ασθενούς στο σπίτι μειώνει ουσιαστικά το κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού ιδιαίτερα αν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Το Μένουμε Σπίτι δεν αποτελεί μόνο το βασικό σύνθημα της καμπάνιας του ΕΟΔΥ ενάντια στο κορωνοϊό αλλά είναι και το ουσιαστικότερο μέτρο πρόληψης.

Το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Υγείας κατ' οίκον εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ λαμβάνοντας όλα τα μέτρα και όλες τις πιθανές προφυλάξεις και με συνεχή εκπαίδευση ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του ασθενούς παρέχοντας του υψηλού επίπεδου περίθαλψη χωρίς ο ασθενής να ρισκάρει την κατάσταση της υγείας του.

Μέσω της Υγείας κατ' οίκον ο ασθενής έχει πρόσβαση στο σπίτι του, σε περισσότερες από 40 νοσηλευτικές πράξεις (τοποθέτηση ορού, ενδοφλέβια χορήγηση φαρμάκου, ακτινογραφία κατ' όικον, κτλ.) και ιατρικές επισκέψεις ( 15 διαφορετικές ειδικότητες).

Όπως δείχνουν και τα στοιχεία η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, συνωστισμού στα νοσοκομεία και φυσικά η διατήρηση της ψυχραιμίας μας σε συνδυασμό με τη συνδρομή υπεύθυνων επαγγελματιών στο χώρο της υγείας είναι μονόδρομος στο να παραμείνουμε υγιείς. Μένουμε Σπίτι! Εμπιστευόμαστε τους Ειδικούς!

Οι πληροφορίες και τα άρθρα που παρέχονται στο site εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών, έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουν τη διάγνωση, κλινική εξέταση και τη θεραπεία.

  • Instagram
  • LinkedIn

©2021 by Healthclick.gr