Μεσογειακή διατροφή, η κορυφαία για το 2019!Το πλήθος των διαφορετικών επιλογών καθώς και η πρωτιά σε πολλές υποκατηγορίες, (πιο υγιεινή, η καλύτερη διατροφή με βάση τα λαχανικά, η καλύτερη επιλογή για διαβητικούς ,πιο εύκολη διατροφή), χάρισε την πρώτη θέση στη μεσογειακή διατροφή για το 2019.

Τα αποτελέσματα ερευνών έδειξαν πως αυτοί που επιλέγουν τη μεσογειακή διατροφή, εκτός από το να ικανοποιούν τον ουρανίσκο τους, έχουν και ουσιαστικά οφέλη για την υγεία τους.

Μειώση του κινδύνου για διαβήτη, υψηλή χοληστερίνη, άνοια, απώλεια μνήμης, κατάθλιψη και καρκίνο του στήθους. Η επιστημονική κοινότητα έχει συνδέσει τη μεσογειακή διατροφή με υγιή καρδιά, δυνατά κόκαλα, μακροζωία και απώλεια βάρους. Με βάση τροφές όπως τα λαχανικά, τα φρούτα, τα όσπρια, οι ξηροί καρποί, τα ψάρια και φυσικά σε περίοπτη θέση το παρθένο ελαιόλαδο, αποτελεί μια εύκολη, εύγευστη και υγιεινή επιλογή για όλους μας.

Οι πληροφορίες και τα άρθρα που παρέχονται στο site εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των συντακτών, έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν είναι δυνατόν να υποκαταστήσουν τη διάγνωση, κλινική εξέταση και τη θεραπεία.

  • Instagram
  • LinkedIn

©2021 by Healthclick.gr