top of page

Θεραπείες προσώπου με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.Όπως μας ενημερώνει ο ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Dr Psifidis Laser Clinic Δρ. Δημοσθένης Ψηφίδης, η τεχνολογία είναι ένας ακόμα σύμμαχος για την σύγχρονη γυναίκα και στον τομέα της ομορφιάς.

Στην κλινική Dr Psifidis Laser Clinic εφαρμόζονται πρωτοπωριακές και πιστοποιημένες θεραπείες προσώπου με κορυφαία προϊόντα για άμεσα ορατά αποτελέσματα. Η κλινίκη παρέχει τη δυνατότητα εξατομικευμένης θεραπείας ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα (αντιγήρανση, σύσφιξη, ανάπλαση, θεραπεία ουλών και ακμής).

SISTHAEMA HEVO T

Το SISTHAEMA HEVO T που αποτελεί το τελικό προϊόν μιας λεπτομερούς ανάλυσης πολλών επιστημονικών δεδομένων και την εφαρμογή των πιο εκλεπτυσμένων και σύγχρονων τεχνολογιών.

Η βασισμένη στην καινοτομία και στην επιστημονικότητα δημιουργία του SISTHAEMA HEVO T χαρακτηρίζεται από:

 • Τη συνέργεια της Τρεαλόζης με το Υαλουρονικό Οξύ

 • Την τεχνολογία του επιλεκτικού φάσματος

 • Σωματίδια Υαλουρονικού Οξέος

Μια καινοτόμα και πατενταρισμένη αποκλειστική συνέργεια


Ο συνδυασμός της τρεχαλόζης με το Υαλουρονικό Οξύ προσφέρει έντονη και παρατεταμένη αναγέννηση του δέρματος. Η τρεχαλόζη σταθεροποιεί το Υαλουρονικό Οξύ στο SISTHAEMA HEVO T κρατώντας συνδεδεμένες τις αλυσίδες του και το προστατεύει από την ενζυματική αποδόμηση και οξείδωση. Η τρεαλόζη είναι ένας δισακχαρίτης που λαμβάνεται με τη συμπύκνωση δύο μορίων γλυκόζης.

Ο συνδυασμός Υαλουρονικού Οξέος και τρεχαλόζης λειτουργεί με άκρως συνεργικό τρόπο, επιτρέποντας μια ισχυρή και εντατική δράση ασύγκριτα ανώτερη από αυτή που ασκεί μόνο το Υαλουρονικό Οξύ.


Η τεχνολογία επιλεκτικού φάσματος (Selective Spectrum Technology – SST) είναι μια προηγμένη διαδικασία η οποία βρίσκεται αποκλειστικά στο SISTHAEMA HEVO T.

Αυτή η μοναδική τεχνολογία επιτρέπει την ανάδειξη ενός φάσματος διαφορετικών μοριακών βαρών Υαλουρονικού οξέος, αντί για ένα συγκεκριμένο.

Τα φάσματα είναι «σύνολα» διαφόρων μοριακών βαρών με διαφορετικές χωρικές διατάξεις.

Το SST μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε το καταλληλότερο φάσμα για τον θεραπευτικό στόχο.

Άμεσα ορατά αποτελέσματα

Το SISTHAEMA HEVO T είναι ένα μοναδικό προϊόν που εισάγει μια νέα ξεχωριστή θεραπευτική προσέγγιση: τη συστηματική ανάπλαση του δέρματος.

Το αισθητικό αποτέλεσμα της συστηματική ανάπλαση του δέρματος είναι ορατό αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία, προσφέροντας σημαντική ενυδάτωση και σύσφιξη. Η πραγματική αναγεννητική δράση γίνεται εμφανής μετά από μερικές εβδομάδες. Η διαδικασία αναγέννησης του δέρματος συνεχίζεται και διαρκεί για εβδομάδες μετά τη θεραπεία. Η βελτίωση του δέρματος σε ιστολογικό επίπεδο, είναι ορατή από την πρώτη συνεδρία με το SISTHAEMA HEVO T.


ABG LAB

Προτεραιότητα της ABG Lab αποτελεί η ανάπτυξη ασφαλών και επαναστατικών προϊόντων βιοτεχνολογίας τα οποία, με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας, προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα, βασισμένα σε πατενταρισμένη τεχνολογία που δε συναντάται σε κανένα άλλο σκεύασμα παγκοσμίως.


Η ναυαρχίδα των προϊόντων της είναι το Meso-Wharton P199®, το μόνο πεπτίδιο με ενεργά βλαστοκύτταρα Wharton Jelly που αναστρέφουν τη γήρανση του δέρματος και αποκαθιστούν την υγεία στο κατεστραμμένο δέρμα. Το Meso-Wharton P199® έχει επιδείξει εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο ασθενείς παγκοσμίως από το 2010 όπου και ξεκίνησε η πορεία του.


Με βάση την επιτυχία του Meso-Wharton P199®, η ABG Lab δύο χρόνια αργότερα παρουσίασε την πρώτη επιγενετική θεραπεία Meso-Xanthin F199.


Το Meso-Xanthin F199® προσφέρει κυτταρική αναζωογόνηση για τους ινοβλάστες και τα επιδερμικά κύτταρα του δέρματος. Διατηρεί τα κύτταρα νεαρά, υγιή και αναστρέφει τη γήρανσή τους.


Το 2014, η ABG Lab λάνσαρε στην παγκόσμια αγορά τα MesoEye C71® και MesoSculpt C71® εμπλουτίζοντας έτσι το αντιγηραντικό της οπλοστάσιο της για την αποκατάσταση της νεανικής όψης του προσώπου.


Το MesoEye C71® εστιάζει στην περιοχή των ματιών, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις σακούλες των ματιών και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, τους μαύρους κύκλους και τις βαθιές ρυτίδες στο πόδι της χήνας.


Το MesoSculpt C71® συρρικνώνει τις αποθέσεις λίπους του προσώπου στο πηγούνι, τη γραμμή του σαγονιού και τα μάγουλα για να αποκαταστήσει ένα πιο νεανικό περίγραμμα προσώπου, επαναφέροντας το κλασικό τρίγωνο ομορφιάς του προσώπου.


JALUPRO
 • Αποκαθιστά την λάμψη και την σφριγηλότητα στο θαμπό δέρμα

 • Προλαμβάνει και μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος

 • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια έκφρασης

 • Αποτρέπει την ελάστωση

 • Βελτιώνει την εμφάνιση των σημαδιών (όπως για παράδειγμα σημάδια ακμής)

 • Βελτιώνει την εικόνα χηλοειδών (ουλές) και ραγάδων

JALUPRO HWM

Βιο-αναζωογόνηση σε περιοχές που το δέρμα έχει έντονα σημάδια:

 • Ακμή

 • Ρυτίδες έκφρασης

 • Βαθιές ρυτίδες προσώπου

 • Ρυτίδες λαιμού και ντεκολτέ

 • Διόρθωση οβάλ προσώπου

Η σωστή εφαρμογή τους υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου ιατρού εξασφαλίζει στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων υγρασία και δημιουργεί "μοριακές σκαλωσιές" κάνοντας το δέρμα πολύ πιο ελαστικό.Η κλινική Dr Psifidis Laser Clinic αποτελεί μία ιατρική κλινική πρότυπο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που βασίζεται στις πιο πρωτοποριακές και τεχνολογικά προηγμένες μεθόδους, οι οποίες όταν εφαρμόζονται συνδυαστικά έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα και δίνουν λύσεις ακόμα και σε δύσκολα αισθητικά ζητήματα της σύγχρονης γυναίκας.Dr Psifidis Laser Clinic

Λεωφόρος Νίκης 25

Τηλ: 2310 260560


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page